OGREVALNI IN HLADILNI SISTEMI

PONUDBA PO MERI

TOPLOTNE ČRPALKE

Elektro montaže morajo biti izvedene izjemno natančno in premišljeno, saj je le na ta način mogoče zagotoviti njihovo dolgo življenjsko dobo in zadostno varnost. V podjetju Zerox smo specializirani za izvajanje vseh vrst elektroinštalacijskih del ter za montažo vseh priključenih naprav.

Toplotne črpalke so eden najbolj energetsko učinkovitih in okolju prijaznih sistemov za ogrevanje objektov in pripravo tople sanitarne vode. Z razvojem novih tehnologij se izkoristki delovanja še dodatno izboljšujejo in nudijo celostno rešitev za vse tipe objektov.

Individualna priprava projektne dokumentacije

Postavitev toplotne črpalke je projekt, ki mora biti izveden natančno in premišljeno, zato vam bomo na voljo že od samega začetka. Obiskali vas bomo in si ogledali objekt oziroma parcelo, kjer bo toplotna črpalka postavljena. Opozorili vas bomo na vse prednosti in morebitne ovire ter od prvega koraka sodelovali pri pripravi projektne dokumentacije. Na podlagi bogatih izkušenj namreč našim naročnikom svetujemo rešitve, ki si jih sami pogosto ne spomnijo. Tako pomagamo prihraniti mnogo denarja in morebitnih ovir pri montaži.

Ponudba po meri do eura natančno

Kronoterm

Na podlagi vaših želja in zahtev pripravimo ponudbo po meri, v katero so vključeni vsi pomembni elementi in koraki montaže toplotne črpalke. Znani smo po tem, da se vedno držimo dogovorov, zato je ponudba natančno specificirana in pripravljena do eura natančno brez skritih stroškov.

Zagotovite si optimalno porabo električne energije

Ob odločitvi za toplotno črpalko ni dovolj le izbrati vrsto sistema, temveč je potrebno upoštevati vse pomembne faktorje. Tovrstne skrbi že pred začetkom projekta prepustite nam! Opravili bomo vse potrebne izračune toplotnih izgub za vaš objekt ter vam priskrbeli po meri dimenzioniran sistem. Pomagali vam bomo pri sprejemanju pravih odločitev, da si boste zagotovili prihranke pri električni energiji ter optimalno porabo.

Več o toplotnih črpalkah Kronoterm si lahko pogledate na uradni strani podjetja Kronoterm.

HLAJENJE

KLIMATSKE NAPRAVE

Glede na visoke temperature postaja klimatska naprava skoraj obvezna oprema vsakega doma, vendar je izredno pomembno, da se odločite za preverjeno kakovost. Z montažo klimatskih naprav imamo veliko izkušenj in našo ponudbo smo optimizirali tako, da vam  ponudimo najboljše za najboljšo ceno.

Zagotovimo vam vgradnjo energijsko varčne inverterske klimatske naprave priznanih proizvajalcev kot so Panasonic, Daikin in Coolwex.

  • Boljše nadziranje sobne temperature,
  • moč hlajenja je do 64 % večja kot pri modelih, ki delujejo s stalno hitrostjo,
  • porabijo 50 % manj energije kot modeli brez inverterja,
  • obratovalna moč se samodejno prilagaja glede na potrebo po hlajenju/ogrevanju,
  • imajo funkcijo za hitro ohlajanje/ogrevanje prostora.
Mitsubishi

Klimatske naprave, prilagojene ljudem z alergijami in dihalnimi težavami

Odločite se lahko tudi za modele z ionizatorjem, ki so primerni za ljudi z dihalnimi težavami in alergijami, vendar jih zaradi številnih pozitivnih učinkov na zdravje priporočamo vsem. Ionizator deluje tako, da v zrak sprošča negativne ione, ki čistijo in osvežujejo zrak, saj nase vežejo škodljive delce in umazanijo.

Funkcija čiščenja zraka

V vsakem litru zraka lebdijo milijoni delčkov, ki lahko povzročajo obolenja in težave z dihanjem. Manjši kot so prašni delci, globlje prodrejo v pljuča in bolj škodujejo organizmu. Ionizator zraka sprošča negativne ione, ki nevtralizirajo škodljive delce in nemudoma zagotovijo boljši zrak v prostoru. Poleg tega zaradi manjše prisotnosti virusov in bakterij v zraku pozitivno vplivajo na preprečevanje prehladov in okužb.

Funkcija osveževanja zraka

Sproščanje negativnih ionov iz ionizatorja ugodno vpliva tudi na naše telo in kakovost zraka. Celo svetovni zdravstveni inštituti dokazujejo zdravilen učinek negativnih ionov na telo, saj ugodno vplivajo na živčevje, dihalne poti, delovanje ščitnice, vitalne sposobnosti in koncentracijo. Običajno jih v zaprtih prostorih primanjkuje, zato jih je potrebno umetno dodajati, da omogočimo nemoteno delovanje telesa. 

Več o Mitsubishi klimatskih napravah si lahko pogledate na tej povezavi.