PAMETNI DOM

ENERGETSKA UČINKOVITOST

INTELIGENTNE INŠTALACIJE

Elektro montaže morajo biti izvedene izjemno natančno in premišljeno, saj je le na ta način mogoče zagotoviti njihovo dolgo življenjsko dobo in zadostno varnost. V podjetju Zerox smo specializirani za izvajanje vseh vrst elektroinštalacijskih del ter za montažo vseh priključenih naprav.

V sklopu elektro inštalacij izvajamo tudi inteligentne inštalacije oz. pametne inštalacije, ki vam zagotovijo boljšo energetsko učinkovitost, večjo varnost, udobje in pa upravljanje na daljavo preko interneta (pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov).

Dom. Naše varno mesto, baza, mesto udobja - osrednje mesto naših življenj. Želimo, da je naš dom eno z nami. Želimo upravljati z njim, kot da je del nas. Preprosto. Intuitivno. Z užitkom. Učinkovito. Vse to so lastnosti pametnega doma ENTIAliving - pametnega doma za vsakdanje ljudi.

ENTIAliving
NAJBOLJ PRAKTIČNO

CENTRALNI SESALNI SISTEMI

Centralni sesalni sistemi so prava izbira tako za bivalne prostore kot za večje poslovne zgradbe, saj omogočajo enostavno čiščenje vseh površin. Pri načrtovanju novogradnje je najbolje že vnaprej predvideti razvod cevi in priključnih mest, medtem ko se v obstoječih objektih centralni sesalni sistem običajno vgrajuje nadometno.

Video posnetek o centralno sesalnih sistemih si lahko pogledate tukaj.

Centralno sesalni sistemi

Najbolj enostavno in praktično sesanje

Centralna sesalna enota (sesalnik) se namesti v pomožni prostor, na primer v klet, kurilnico ali garažo, po objektu pa se do želenih prostorov napelje razvodna napeljava. Po prostorih se namestijo sesalne vtičnice, v katere preprosto vključite sesalno cev in že sesate.

Dodatna prednost je, da CSS filtriran zrak izpiha iz objekta in s tem prepreči ponovno onesnaženje. Tak sistem učinkovito in temeljito odstranjuje pršice, spore ter fini prah in jim preprečuje, da uidejo nazaj v prostor.

Odločitev za centralni sesalni sistem prinaša številne prednosti:

  • Brez nerodnega prenašanja sesalca,
  • elegantno, udobno in hitro čiščenje prostorov,
  • izredno tiho delovanje,
  • enostavna uporaba,
  • kvalitetna vgradnja in delovanje sistema.